Våren är här

…och med den är MC-säsongen i full blom! Det är åtminstone så här nere i Skåne, och har varit det ett tag nu. Rapsfälten lyser gula och doftar underbart, och man möter glatt hejande motorcyklister vart man än går. Än så länge har jag inte stött på någon sidvagn på vägarna i år, men det kommer nog. Nu har jag ju äntligen ett fungerande sidvagnsekipage att åka omkring på, så nu vill jag verkligen möta andra sidvagnsåkare på vägarna!

Tidningen Sidvagnen damp nyligen ner i brevlådan och påminde om att vi har flera mini-jumbon och inte minst ett 40-årsjubileum för stora Jumbo Run framför oss i år. Om du är medlem men inte fått tidningen Sidvagnen så är antagligen något fel med din adress i vårt medlemsregister. Kontakta då medlemsansvarige eller redaktören för tidningen, se kontaktsidan.

Jag själv har aldrig läst SMC:s träffkalender särskilt noga, men för någon vecka sen kom jag mig för med att göra det. Jag blev oerhört glad varje gång jag fick syn på något Jumbo Run-relaterat. Alla mini-jumbon i Sverige som jag känner till fanns med i SMC:s träffkalender och jag upplevde att vi och våra evenemang verkligen syntes. Det är bra, och jag hoppas det ger genomslag på deltagarantalet under årets evenemang! Det kanske brukar vara så, jag vet inte. Jag upplevde det som väldigt positivt i alla fall, en eloge till Kjell-Ove som sett till att evenemangen kommit in där!

På tal om träffkalender, om någon känner till någon mer sidvagnsrelaterad händelse som borde finnas med i vår egen kalender, tveka inte att kontakta webbmaster och berätta om det. Vi vill ju gärna hålla kalendern så komplett som möjligt – trots allt är det väl förhoppningsvis hit folk söker sig om de vill veta något om var sidvagnsåkare träffas, inte sant?

Och på tal om sidvagnsträffar – ni glömmer väl inte bort att det i år arrangeras en midsommarträff, utöver diverse jumbon? Glöm inte bort att anmäla er till den, det blir en riktig höjdare! Utöver allt annat så blir det dessutom whiskyprovning i samband med träffen. Läs mer på kalenderhändelsen för midsommarträffen.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.