Nytt år, nya vägar att utforska!

Gott nytt år alla sidvagnsåkare!

Här nere i Skåne har det kommit en del fin snö, men den stannade inte särskilt länge. Jag som äntligen har en sidvagn att åka med igen, skulle gärna se lite mer snö. Men snön har ju nackdelar också. I Skåne-land är de glada för att slänga ut två skopor salt för varje snöflinga som singlar ner, det var väl kanske det som för några år sen gjorde att jag blev så illa tvungen att sluta köra sönder mitt stackars ekipage och istället invänta renovering…
Just för stunden är det riktigt vårigt ute, och man känner att det vore trevligt med en tur. Det får dock vänta lite för min del, jag dissekerade sidvagnssätet i förmiddags med ambitionen att bygga ett nytt.

Lade ni märke till att SMCs ordförande meddelade i MC-folket #7-13 att han blivit med sidvagn? Tomas, du är välkommen att gå med i vår klubb, vi är ju dessutom SMC-anslutna!

Och kalendern börjar fyllas på nu med 40-årsjubileum, årsmöte, midsommarträff, mini-jumbon och annat. Om du sitter inne med info om någon mer träff vi borde ha med i vår träffkalender, tveka inte att höra av dig till webbmaster.

Vår kassör Månika Sager har också nyligen skickat ut information om betalning av medlemsavgiften. Om du inte fått hennes epostmeddelande, så hör av dig till henne. Du hittar hennes kontaktuppgifter på kontaktsidan.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.