Träffkalender

Nedan visas vår träffkalender. Eventen uppdateras kontinuerligt i takt med att vi får veta mer om respektive händelse. Känner du till fler relevanta träffar, eller vill du bjuda in sidvagnsåkare till din egen träff? Kontakta oss och berätta!

maj
24
fre
Sidvagnsträff med mini-jumbo, Falkenberg @ Loiterer MC's klubbstuga
maj 24 – maj 26 heldag

En sidvagnsträff som sträcker sig över hela helgen. Under lördagen håller sidvagnsklubben årsmöte, och vi kör också ett mini-Jumbo under lördagen. Mini-jumbo innebär att vi skjutsar barn, unga och vuxna med funktionshinder i våra sidvagnar. Startar lördag kl. 13.00. på campingområdet. Årsmötet startar efter mini-jumbot. Platsen är vid Loiterer MC:s klubbstuga i Falkenberg. Det kommer att finnas skyltar från Skrea kyrka. Enkel camping från fredag till söndag. Kontakt: Holger Lundahl 070-915 13 83.

Observera att också årsmötet 2019 ligger som en separat händelse i kalendern, men inträffar i anslutning till träffen.

maj
25
lör
Årsmöte 2019 i Falkenberg @ Loiterer MC's klubbstuga
maj 25 kl. 15:00

Årsmöte i Svenska Sidvagnsklubben SVEA.

Observera att också mini-jumbo i Falkenberg ligger som en separat händelse i kalendern, men inträffar i anslutning till årsmötet.

maj
30
tor
Värmlandstur @ Kvarnen i Borgvik
maj 30 kl. 18:00 – jun 1 kl. 12:00

Vi samlas vid Kvarnen i Borgvik ( kvarneniborgvik.se ) torsdag den 30/5 runt 18oo, för incheckning och en ankomstmacka och en öl eller annan dricka, Genomgång av fredagens tur. Övernattning och frukost fredag morgon.

FREDAG: Turen går ner mot Åmål, vidare mot Billingsfors och vidare mot Håverud. Lunch äter vi i Ed. Kanske en snabbtitt på fordonsmuséet där. Vidare mot Fredrikstens Fästning i Halden, Norge. Helt fantastisk utsikt därifån. Det var där som Karl XII blev dödligt sårad. Vänder sedan mot Borgvik på en otroligt massa fina MC-vägar. Som kuriosa kommer vi att åka med en av de sista linfärjorna, över sjön Stora Le.
Beroende på tiden väljer vi vägen därifrån. Finns väldigt många varianter på vägar. Turen blir väl knappt 30 mil.
Middag på Kvarnen på kvällen. Övernattning och frukost på lördag morgon.

Ankomstmacka, en 3-rätters middag, 2 övernattningar med frukost, wi-fi i dubbelrum kostar vid 10 pers 1570:- / pers. i dubbelrum. Enkelrum + 600:-
Middagen består av:
Förrätt, räkor på mörkt rågbröd sallad, skagenröra
Huvudrätt, Ryggbiff med rostade rotfrukter samt rödvinssås
Dessert, New York Cheesecake med körsbärssås, kaffe. Dryck ingår inte.

Om önskemål finnes kan det bli även en tur på lördagen, med då blir det i så fall en del grusvägar. Skall i så fall besöka Sjöänd Skans som ligger i Naturreservatet Glaskogen, en gammal försvarsanläggning från krigsåren, nersprängd i berget. Nästa objekt blir en nostaqalgisk plats, nämligen en bilkyrkogård helt ni naturen med bilar från 40 och 50 talen, Båstnäs nedanför Töcksfors. Blir nog ca 20 mil. För ytterligare kost och logi får vederbörande göra upp med Kvarnen.

Vill ha anmälan senast den 15/5 till olle.borgvik@tele2.se 
Du får gärna maila frågor och funderingar. tel.070-3616400

jun
1
lör
Mc-körning med Tjernobylbarnen i Svenarum @ Svenarums skola
jun 1 kl. 10:30

Lördagen den 1 Juni kl 10:30 samlas vi
för att skjutsa Tjernobylbarnen.
Vi samlas som vanligt vid Svenarums skola som
ligger vid vägen mellan Vrigstad och Jönköping.
Gillar du att campa så gör vi det redan på fredagen
31 Maj från kl 12:00 bakom Långserums
fritidsgård.
Finns tyvärr ingen tillgång till elektricitet,
men det finns tillgång till toalett och vatten.
Hoppas du har möjlighet att ställa upp att glädja
barnen med en åktur på din hoj.
Ta gärna med dig en hojåkande kompis.
OBS Glöm ej extrahjälm.
Hjärtligt välkommen hälsar Frank och Eiron
Tel: 070 5729534 / 070 2248691

jun
7
fre
Norska Jumbo Run 2019 i Sandefjord @ Ula Camping, Larvik
jun 7 – jun 10 heldag

Norsk Sidevogn Klubb bjuder in till Jumbo Run utanför Sandefjord, läs mer på deras hemsida: http://www.sidevogn.com/jumbo.htm

Observera att turen går på söndagen den 9 juni med samling kl 11.oo, och uppsamlingsplatsen är Speed Motorcenter AS, Skolmar 30, 3232 Sandefjord.

jul
18
tor
Sidvagnsträff i Flandern, Belgien @ Elewijt - Zemst, Flandern
jul 18 – jul 21 heldag

ASB-VZB i Belgien arrangerar en sidvagnsträff i Flandern den 18-21 juli 2019. 

Inbjudan finns här: Inter 2019, och länk till deras kalenderhändelse finns här: https://www.amicalesidecaristedebelgique.be/index.php/event/inter-asb-vzb-2019/

aug
2
fre
Svenska Jumbo Run 2019, Katrineholm @ Djulö Camping, Katrineholm
aug 2 – aug 4 heldag

Välkomna till det 45e Internationella Jumbo Run i Sverige! Jumbo Run är en träff för sidvagnsåkare med eller utan familj oberoende av märke och klubb.

Invitation in English: Invitation to Swedish Jumbo Run 2019 in Katrineholm
Einladung auf Deutsch: Einladung zum Schwedische Jumbo Run 2019 in Katrineholm
Inbjudan på svenska: Inbjudan till Internationella Jumbo Run i Sverige 2019 i Katrineholm

Vi skjutsar barn, unga och vuxna med funktionshinder i våra sidvagnar under lördagen. Resten av helgen ägnar vi oss åt samkväm, umgås och har trevligt. Vi samlas på fredagen, deltagande ekipage har fri camping från torsdag till söndag. Det finns också stugor på området för den som inte vill tälta. Det finns badmöjligheter precis intill campingen.

I vanlig ordning kör vi kortegen under lördagen, och i samband med det bjuds alla deltagare också på något att äta. Efter kortegen bjuds det på fika, grillat och underhållning. Senare på kvällen finns möjlighet att grilla eget.

Anmälan om deltagande senast 14 juli till jumbo@sidvagn.se eller till 070-35 84 790. Anmälan ska innehålla namn, telefonnr/mobilnr, antal vuxna och antal barn, antal passagerare du kan ta i sidvagnen, samt vilket datum du anländer. Om du inte vill ha tältplats behöver även det framgå – som standard förutsätter jag att alla som anmäler sig vill ha tältplats. Kontakta campingen om du vill ha stuga. Kostnad för stuga ingår inte. Tillgång till el kommer att finnas vid vissa tältplatser – meddela i anmälan om du behöver el.

Anmälan är extra viktig i år, och var snälla och observera det ovanligt tidiga anmälningsdatumet. Det är pga campingens regler. Vi kan inte garantera gratis tältplats till de som inte anmäler sig senast 14 juli! 

Om anmälan ska skickas via vanlig post, använd då följande adress:
Patrik Karlsson, Ella 321, 243 71 Tjörnarp

När? 2-4 augusti 2019. Samling för kortege kl 09.00 lördagen den 3e. Avfärd kl 11.00.

Var? Djulöbadet 1 i Katrineholm (Djulö Camping), N: 57°58’13.14″, E: 16°12’36.73″, Long: 58.970318, Lat: 16.210204

Comments are closed.