Träffkalender

Nedan visas vår träffkalender. Eventen uppdateras kontinuerligt i takt med att vi får veta mer om respektive händelse. Känner du till fler relevanta träffar, eller vill du bjuda in sidvagnsåkare till din egen träff? Kontakta oss och berätta!

maj
11
lör
Mini-jumbo i Höganäs @ Lions lokaler på Höganäs Outletområde
maj 11 kl. 13:00

Vi skjutsar funktionshindrade i våra sidvagnar en kortare tur i Höganäs-området. Start kl. 13.00. Slut kl. 16.00. Lions serverar fika till deltagarna. Föranmälan önskvärd senast 1 maj. Gärna per SMS. Kontakt: Christer Fournstedt, 072-363 51 54.

maj
24
fre
Sidvagnsträff med mini-jumbo, Falkenberg @ Loiterer MC's klubbstuga
maj 24 – maj 26 heldag

En sidvagnsträff som sträcker sig över hela helgen. Under lördagen håller sidvagnsklubben årsmöte, och vi kör också ett mini-Jumbo under lördagen. Mini-jumbo innebär att vi skjutsar barn, unga och vuxna med funktionshinder i våra sidvagnar. Startar lördag kl. 13.00. på campingområdet. Årsmötet startar efter mini-jumbot. Platsen är vid Loiterer MC:s klubbstuga i Falkenberg. Det kommer att finnas skyltar från Skrea kyrka. Enkel camping från fredag till söndag. Kontakt: Holger Lundahl 070-915 13 83.

Observera att också årsmötet 2019 ligger som en separat händelse i kalendern, men inträffar i anslutning till träffen.

maj
25
lör
Årsmöte 2019 i Falkenberg @ Loiterer MC's klubbstuga
maj 25 kl. 15:00

Årsmöte i Svenska Sidvagnsklubben SVEA.

Observera att också mini-jumbo i Falkenberg ligger som en separat händelse i kalendern, men inträffar i anslutning till årsmötet.

maj
30
tor
Värmlandstur @ Kvarnen i Borgvik
maj 30 kl. 18:00 – jun 1 kl. 12:00

Vi samlas vid Kvarnen i Borgvik ( kvarneniborgvik.se ) torsdag den 30/5 runt 18oo, för incheckning och en ankomstmacka och en öl eller annan dricka, Genomgång av fredagens tur. Övernattning och frukost fredag morgon.

FREDAG: Turen går ner mot Åmål, vidare mot Billingsfors och vidare mot Håverud. Lunch äter vi i Ed. Kanske en snabbtitt på fordonsmuséet där. Vidare mot Fredrikstens Fästning i Halden, Norge. Helt fantastisk utsikt därifån. Det var där som Karl XII blev dödligt sårad. Vänder sedan mot Borgvik på en otroligt massa fina MC-vägar. Som kuriosa kommer vi att åka med en av de sista linfärjorna, över sjön Stora Le.
Beroende på tiden väljer vi vägen därifrån. Finns väldigt många varianter på vägar. Turen blir väl knappt 30 mil.
Middag på Kvarnen på kvällen. Övernattning och frukost på lördag morgon.

Ankomstmacka, en 3-rätters middag, 2 övernattningar med frukost, wi-fi i dubbelrum kostar vid 10 pers 1570:- / pers. i dubbelrum. Enkelrum + 600:-
Middagen består av:
Förrätt, räkor på mörkt rågbröd sallad, skagenröra
Huvudrätt, Ryggbiff med rostade rotfrukter samt rödvinssås
Dessert, New York Cheesecake med körsbärssås, kaffe. Dryck ingår inte.

Om önskemål finnes kan det bli även en tur på lördagen, med då blir det i så fall en del grusvägar. Skall i så fall besöka Sjöänd Skans som ligger i Naturreservatet Glaskogen, en gammal försvarsanläggning från krigsåren, nersprängd i berget. Nästa objekt blir en nostaqalgisk plats, nämligen en bilkyrkogård helt ni naturen med bilar från 40 och 50 talen, Båstnäs nedanför Töcksfors. Blir nog ca 20 mil. För ytterligare kost och logi får vederbörande göra upp med Kvarnen.

Vill ha anmälan senast den 15/5 till olle.borgvik@tele2.se 
Du får gärna maila frågor och funderingar. tel.070-3616400

jul
18
tor
Sidvagnsträff i Flandern, Belgien @ Elewijt - Zemst, Flandern
jul 18 – jul 21 heldag

ASB-VZB i Belgien arrangerar en sidvagnsträff i Flandern den 18-21 juli 2019. 

Inbjudan finns här: Inter 2019, och länk till deras kalenderhändelse finns här: https://www.amicalesidecaristedebelgique.be/index.php/event/inter-asb-vzb-2019/

aug
2
fre
Svenska Jumbo Run 2019, Katrineholm @ Djulö Camping, Katrineholm
aug 2 – aug 4 heldag

Save the date! Mer information kommer inom kort.

Comments are closed.