Årsmötet avklarat

För en dryg vecka sedan hölls årsmöte i SSK SVEA. Mötet gick av stapeln hemma hos en sidvagnsåkare i Hofterup, Skåne, och det blev en mycket trevlig tillställning. Inte nog med att det bjöds på trevliga utflykter innan mötet, det bjöds dessutom på utmärkta lokaler för ändamålet, härligt väder, lekar efter mötet och sedan grillning på kvällen. Mycket fint, vi tackar alla för det!

Själva mötet då? Ja, det förlöpte fint. Protokoll från mötet kommer upp här på sidan så småningom, så att ni kan läsa lite mer exakt vad som avhandlades. I samband med mötet informerade vår Jumbo Run-ansvarige om att årets Jumbo kommer att bli lite extra speciellt, och det passar ju bra nu när det är 40-årsjubileum. Samme Ingvar vann också skrivarpriset i år, för hans insatser med att under många år skriva krönikor efter Jumbo Run. Det finns lite bilder från årsmötet på vår facebook-grupp, jag ska se till att det kommer upp bilder även här på hemsidan så småningom.

Efter mötet har det dessutom varit midsommar, med sidvagnsträff vid Krokavadets fiskecamping. Jag deltog inte själv på den träffen eftersom jag hade andra föreningsobligationer under helgen, men så vitt jag har kunnat förstå från de som var med så lär det ha varit en trevlig och uppskattad tillställning. Om inte jag minns fel från min egen uppväxt så brukade väl sidvagnsklubben ha midsommarträff förr i tiden, så det är ju trevligt att en gammal tradition kan återuppstå!

Som webbmaster vill jag slutligen informera om att det verkar vara något som är vajsing med vår kalender här på sidan. Sedan jag gjorde en uppdatering av programvaran till kalendern så visar den felaktiga datum, vilket är mycket förbryllande. Jag försöker lösa problemet, men till dess att jag lyckats – på ett eller annat sätt – vill jag påpeka att rätt information såklart alltid finns inne på kalenderhändelserna, i informationstexten. Så om det ser konstigt ut med de datum som anges på själva händelsen, kolla info-texten istället.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.