Kom ihåg att anmäla er till årets stora sidvagnshändelse – Jumbo Run i Höganäs

Ja, rubriken säger det mesta. Kom till Jumbo Run i Höganäs 8-9 augusti, och glöm inte bort att anmäla er. Kom ihåg att Jumbo Run 2014 i Höganäs är helt gratis, det enda vi som sidvagnsåkare behöver ställa upp med är oss själva, vår tid och våra fantastiska(!) fordon.

Alla ni som någon gång kört ett jumbo, ni vet vilken glädje det här evenemanget sprider. När det nu är 40-årsjubileum så har vi verkligen något att fira! Vi har hittills kört 39 st Svenska Jumbo Run och det ska vi vara stolta över. Av programmet att döma är det verkligen en storsatsning med jubileet i år. Mer info om årets Jumbo Run i Höganäs finns i Jumbo Run 2014 Affisch och i Jumbo Run 2014 Program. Sprid vidare till alla sidvagnsåkare ni känner, vi behöver vara många på det här jumbot!

Jag själv har förhoppningsvis en liten extra överraskning i rockärmen till er allihopa, och särskilt till de av er som kört Jumbo Run många gånger. Jag vågar inte lova något ännu, men för stunden så ser det ljust ut. Den som kommer till Jumbo Run 2014 i Höganäs får se vilken överraskning det handlar om…  =)

Det här inlägget postades i Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bokmärk permalänken.