Datum är nu klart för jubileums-Jumbo Run 2014!

Kära medlemmar och andra sidvagnsåkare, vår eminenta Jumbo Run-sektion har nu gjort färdigt en inbjudan till Jumbo Run 2014 i Höganäs, som blir Sveriges 40:e Jumbo Run! Mer detaljerad information om Jumbot hittar ni här: http://sidvagn.se/ai1ec_event/jumbo-run-2014-i-hoganas-40-ar-i-sverige/?instance_id=85

Självklart hoppas vi att så många sidvagnsåkare som bara möjligt vill komma och glädja andra och glädjas tillsammans andra helgen i augusti 2014. Sprid informationen till era vänner och bekanta, inom och utanför Sveriges gränser!

Ni vet väl förresten om att ni kan prenumerera på vår träffkalender så att ni automatiskt får in våra träffar i er egen digitala kalender? Funkar med ett flertal olika kalenderfunktioner, knappar för ändamålet finns på kalendersidan!

Informationen på hemsidan kommer att uppdateras efterhand som mer om jumbot blir klart. Självklart kommer så småningom också inbjudningar till nästa års mini-jumbon.  =)

 

Det här inlägget postades i Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bokmärk permalänken.