Mini-Jumbo i Varberg kördes söndagen den 2 september 2012

Vår kassör Månika skriver såhär om Mini-Jumbot:

”Så var det åter dags med men en tur nedåt kusten på MCn. Denna gång tar jag med gubben på bönpallen. Kan ju kännas lite onödigt att ta två cyklar till en dagstur i Varberg. Taskigt väder när man tittar ut och tänker lite som att vad har jag gett mig in på. Åka mc i duggregn. Kan det va nåt det! Det gick över förväntan bra för strax innan vi kom fram till Apelviken så blev det klart väder med sol och varmt.

Denna gång hade jag inga svårigheter att hitta FUB lokalen utan jag kom rätt omgående. Personalen är som vanligt mycket trevlig och tycker att vi gör ett jättejobb med att ställa upp på detta med att köra funktionshindrade.

Vi blev 9 ekipage på denna körning. Och de flesta kom från närområdet och så vi som bor lite längre ifrån får bara köra något längre. Men vad gör det för jag gillar ju att åka MC och då helst köra naturligtvis.

Dessa passagerare är pigga och glada och skrattar och man får goa kramar av dem. Härliga människor detta. Peder var föråkare och lotsade oss ut på fina vägar både utmed havet och in i landet. Vi fick en paus mitt i åkande och blev bjudna på potatisgratäng med köttbullar och en grönsallad. Det var jättegott och smaskigt. Sedan blev det lite åka av igen och det var toppenväder hela tiden. Alla chaufförer som ställt upp fick ett förseglat kuvert med ett stort tack inuti för vår insats.

Resan hem var inte den bästa tänkbara. Det tog ungefär 10 minuter så mötte vi duggregnet och det ökade på lite ytterligare innan vi var hemma. Den hemresan var jobbig att köra men det var det värt. Tack för en fin söndag alla som var med.

Med vänliga hälsningar
Månika Sager”

Månika tog också lite bilder under träffen, och de finns inlagda på gallerisidan. De finns också här:

Mini-Jumbo 2012 Varberg

Det här inlägget postades i Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bokmärk permalänken.