Mini-Jumbo i Ulricehamn kördes lördagen den 8 september 2012

Vår kassör Månika skriver såhär om Mini-Jumbot i Ulricehamn:

”Härligt solen skiner när man ser ut över ängarna. Och idag är det den stora dagen då vi ska köra funktionshindrade i Ulricehamn. Sitter och grejar vid dator och upptäcker att Hotmail har gjort om sin sida så det som jag ska göra tar mycket längre tid att utföra. Rätt som det är säger gubben att han går ner till motorcykeln för att klä på sig MC stället. Oj vad tiden försvann!

Jag fick bråttom som bara den att följa efter och göra samma sak. Nu hade vi bara en halvtimma på oss och jag måste tanka på vägen in till stan för tanken är krut-tom sedan förra åkturen hem från Varberg. På vägen in till stan försvinner min gubbe och jag tänker att han fick nog soppatorsk och måste slå på reserven på sin cykel. Men jag hann inte tänka på honom nu utan fick fokusera på det jag skulle göra istället. Jag tankar upp cykel och då återkommer den förlorade mannen och besannade mina farhågor med bensinen.

Det fanns redan många som hade kommit till gräsytan där vi skulle starta upp och jag gick runt o hälsade på de andra mc kompisarna. Olle ville att jag skulle vara föråkare denna gången så vi lastade i passagerare som ville åka i våra vagnar. Och sedan bar det iväg runt Brättingstorp och Timmele. En riktigt fin tur måste jag medge. Och tillbaka för byte av passagerare och sedan körde vi utmed Åsunden och genom Marbäck som alltid en mycket vacker sträcka och kurvig.

De handikappade var mäkta nöjda och en grabb som åkte med mig blev riktigt glad när jag satte på Kristina Lindberg i högtalaren och han skrattade så gott i vagnen när han hörde musiken.

Efter åkturen blev vi bjudna på nygrillade hamburgare och grillkorv. Och inte nog med det utan kaffe med hembakta kakor och bullar utöver. Åhhh vad gott det var.
Vi var 14 ekipage som ställde upp och förädlade dagen för våra passagerare.

Tack alla som gjorde sin insats för detta.

Med vänliga hälsningar
Månika Sager”

Månika tog lite bilder under träffen, och de finns inlagda på gallerisidan. De finns också här:

Mini-Jumbo 2012 Ulricehamn

Inom kort kommer lite tidig information om ordinarie Jumbo Run 2013!

Det här inlägget postades i Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bokmärk permalänken.