Efter årsmötet – ny styrelse

Vår eminenta klubb hade årsmöte för ett par veckor sedan, och i samband med det så fick vi en ny sammansättning på vår styrelse. Förvisso inte så enormt stora förändringar, de flesta sitter kvar sedan tidigare, men styrelsen utökades med två nya suppleantposter vilket alltså innebär att styrelsen numera är större. Såhär ser styrelsen ut numera:

Övre raden: Ingvar Nilsson (ledamot), Månika Sager (kassör), Hans Hallström (ordförande), Kjell-Ove Johansson (sekreterare)
Nedre raden: Wille Linqvist (ej styrelse, revisorsuppleant), Holger Lundahl (suppleant), Patrik Karlsson (suppleant)
Saknas på bilden: Kent Johansson (ledamot)

Utöver styrelsen finns även ett antal andra funktioner som väljs på årsmötet. Av dessa valda funktioner syns några på bilden ovan, nämligen Månika Sager som också är redaktör för vår medlemstidning Sidvagnen, Hans Hallström som också är teknisk rådgivare, Patrik Karlsson som också är Jumbo Run-ansvarig samt webbmaster, och Wille Lindqvist som är revisorsuppleant. Utöver de som syns på bilden har vi också ordinarie revisor Kathy Torbjörnsson samt valberedningen som består av Christer Fournstedt och Claes von Feilitzen.

Kontaktuppgifter till de som har uppdrag finns på vår kontaktsida.

Vi tackar allihopa (ännu en gång) för ett trevligt årsmöte och för ert förtroende!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.