Snart dags för Jumbo Run i Nybro

Nu är det mindre än två veckor kvar till vårt internationella Jumbo Run i Nybro – första gången som vi är i Nybro, och för den delen första gången i hela Kalmar län. Det går fortfarande bra att anmäla sig till Jumbo Run-ansvarig på jumbo@sidvagn.nu eller på 070-3584790. Hoppas vi ses där!

Ni som vill köra ännu mer i augusti månad för goda ändamål, kom ihåg körningen i Danmark för cancersjuka barn som Christer påminde om på årsmötet.

Och på tal om årsmötet, så hade vi ju det tidigare under sommaren, närmare bestämt den 16 juni. Vi passade på att hålla möte i samband med att vi också körde ett mini-jumbo i Höganäs. Det har tagits en del bilder på diverse mini-jumbon i år som inte riktigt hittat in på hemsidan ännu, men de kommer så småningom, det lovar vi. Vad som däremot har hittat in på hemsidan efter årsmötet är nya mötesprotokoll, samt lite uppdaterade uppgifter på sidan för styrelsen och andra förtroendevalda.

Under mötet flyttade vårt fina skrivarpris till en ny mottagare. På bilden här nedanför visas överlämningen från senaste innehavaren av priset (Patrik Karlsson) till en stolt Månika Sager. Motiveringen till utdelningen var att Månika på eget initiativ såg till att vi fick ett vårnummer av vår medlemstidning Sidvagnen. Både ordförande och sekreterare var överens om tilldelningen, så pennan har spetsen pekandes uppåt!

P1100908

Det här inlägget postades i Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bokmärk permalänken.