Sidvagnsklubben ska delta på MC-mässan i Halmstad 27-29 mars

Nu är det bestämt att vi ska deltaMC-mässan i Halmstad 27-29 mars! Det var ett par år sedan vi var på mässa senast, men den gången hade vi riktigt kul. Det blev många givande samtal om sidvagnar, både om konstruktioner, körsätt och historik. Vi ser fram emot att det blir lika kul den här gången, och vi hoppas på att just DU kommer och gästar vår monter!

Om du är medlem i klubben och mot förmodan inte har sett vår övriga information men känner att du vill bidra med något kring vårt deltagande, hör då av dig i första hand till Kjell-Ove eller Holger Lundahl, och annars till någon annan i styrelsen. Kontaktinformation finns på kontaktsidan.

Såhär såg det ut i vår monter förra gången, då var det mässan På Två Hjul i Göteborg, januari 2012. (som vi snabbt döpte om till ”På Tre Hjul” i vårt egna material…)

Självklart får man provsitta så att man får en känsla för hur det kan vara att sitta bredvid snarare än bakom

Självklart får man provsitta så att man får en känsla för hur det kan vara att sitta bredvid snarare än bakom

 

Glöm för övrigt inte att hålla koll på kalendern, där har bl.a. tillkommit information om ett mini-jumbo i Karlskoga nu.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.