Senaste nytt på sidvagnsfronten

Vinterns sakta mak lunkar långsamt fram, och tyvärr har det satt sina spår även här på hemsidan. Inga direkta uppdateringar på ganska länge. Dels för att det inte funnits så mycket att skriva om, men några datum skulle ändå lagts in för längesedan. Jag snöade in mig på att försöka hitta bättre tekniska lösningar för vår kalender och för våra bildgallerier, men fastnade tyvärr i snödrivorna. Så vi kör vidare med den befintliga tekniken ett tag till.

Och på tal om snö! Vår medlem Hans Rönnegård lägger upp en hel del kul om vinterkörning på http://mctouring.se/. Det kommer också upp en hel del om sidvagnskörning där. Väl värt ett besök. För egen del har det inte blivit så värst mycket vinterkörning än så länge. Skåneland har hittills främst bjudit på en förlängd höst. Men när jag körde hem igår kväll hade jag trots allt ändå en del is sittandes på vagnens vindruta.

Så, vad är nytt på sidan? Framförallt så har kalendern uppdaterats. Stora jumbot i Lidköping och två mini-jumbon i Halmstad och Höganäs har lagts till, och dessutom vårt årsmöte den 13 juni (som i år blir i samband med ett mini-jumbo). Det ligger inte så mycket detaljinfo ute ännu, men notera datumena! Om du prenumererar på vår kalender så får du infon rakt in i din egen digitala kalender.

Sen har det också kommit upp lite nytt på annonssidan. Så om du är i köpar-tagen, gå in och kika där.

Det var allt jag hade att uppdatera om den här gången. Men våren närmar sig med stormsteg, så håll utkik efter mer info om träffar och jumbon!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.