Nu är det mitten av september – men jumbo-säsongen är inte helt slut för det!

Mini-jumbona avlöser varandra i en strid ström, eloge till alla som ställer upp och sprider glädje med sina ekipage vid flera tillfällen per år! Av de mini-jumbon som kommit till webbmasters kännedom är det nu bara ett kvar, och det hålls under den kommande helgen i Halmstad. Välkomna dit!

Det stora jumbot i Virserum har jag även fortsättningsvis hört mycket bra om, och nu har det dessutom kommit upp lite fler bilder därifrån. Tack alla som bidragit med bilder! Om det finns fler som har bilder från det här eller från tidigare jumbon så får ni gärna skicka in.

För den som inte noterat det ännu så kan jag också nämna att vi har fått upp lite protokoll från årsmötet och från de styrelsemöten som har hållts under året.

Helt orelaterat till klubbens göromål var jag idag i en butik och skulle köpa lite smådelar till renoveringen av mitt ekipage. Döm om min förvåning när jag kommer ut på parkeringen och precis när jag går upp bredvid min bil står jag öga mot lykta med en Chang Jiang från 1968. Inte så ofta man ser såna maskiner på svenska vägar! Den var tydligen precis inhandlad och den stolte ägaren verkade mycket nöjd med sitt köp. Kul! =)

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.