Kalendern uppdaterad

Hej sidvagnsåkare!

Som ni nog har noterat så har inläggen på hemsidans nyhetssida blivit glesare och glesare vart efter åren har gått. Det beror på något så enkelt som att eder webbmaster börjar få väldigt lite tid över till hemsidan – planeringen av Jumbo Run och andra föreningsuppdrag tar den tiden i anspråk, och såväl jobb som privata sysslor tar även det mer och mer tid. Men det är ju synd att det går ut över hemsidan! Av just den anledningen så finns det nu en ambition att få in nya krafter till hemsidan. Inget är bestämt säkert ännu (webbmaster väljs ju på årsmötet), men det kan hända att det kommer någon uppdatering som är skriven av någon annan än mig, på prov… =)

Något som däremot redan har uppdaterats på hemsidan på senare tid är kalendern. Vet du något mer som borde finnas med där? Hojta till! Förutom info om vårt årsmöte samt diverse mini-jumbon och stora jumbot (mer detaljerad info är på gång, men ni får hålla er till tåls en stund till) så är det senaste tillskottet i kalendern en Värmlandstur som en av våra medlemmar bjuder in till. Jag personligen tycker det låter enormt härligt! Många mil på fina vägar – dessutom erbjuds fina grusvägar sista dagen. Jag önskar att jag hade haft möjlighet att delta!

Jag hoppas vintern varit lugn för er. I min familj har det varit mycket fokus på sidvagnsbyggen under den här vårvintern, så det finns nog mycket kul sidvagnskörning att se fram emot den kommande tiden. Här nere i Skåne är det verkligen vårkänningar på allvar nu, och jag själv kommer nog dessutom plocka fram tvåhjulingen inom kort. Hoppas vi ses i sommar!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.