Stort tack från klubben till Ingvar!

I lördags, den 13 juni 2015, höll Svenska Sidvagnsklubben SVEA ett historiskt årsmöte. Ingvar Nilsson tackades av efter 22 år som Jumbo Run-ansvarig. 22 år! Det går inte att nog tacka Ingvar för det jobb och det engagemang han lagt ner genom åren. Jumbo Run är utan tvekan det viktigaste vi sidvagnsåkare gör för samhället, och det är nästan svindlande att tänka på hur mycket glädje som Ingvar aktivt bidragit till att sprida till våra passagerare under 22 Jumbo Runs. Plus såklart klubbmedlemmarnas glädje av att få väl uppstyrda jumbon att åka på. Hans avgång är väl förtjänt!

Avtackning

Som ersättare för Ingvar valdes jag själv, Patrik Karlsson. Till min hjälp valdes också Holger Lundahl, som kommer att hjälpa mig med de praktiska bitarna av att vara Jumbo Run-ansvarig, vilket jag är oerhört tacksam över. Hans erfarenhet och kontaktnät kommer att vara värdefull, och jag räknar med att kunna få hjälp även från fler håll inom klubben, vid behov. Jag är hedrad över förtroendet att ta över det här ansvaret. Jag har svårt att se hur jag ens ska kunna komma i närheten av Ingvars fantastiska insats, men jag ska åtminstone göra mitt bästa för att traditionen av Internationella Jumbo Run i Sverige ska få leva vidare!

Det här inlägget postades i Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bokmärk permalänken.