Efter mässan…

Det har nu gått två veckor sedan mässan tog slut, och nog känns det lite tomt. Det var många trevliga besök i vår monter, och många trevliga samtal om sidvagnsåkande. Särskilt lördagen, vilken mängd människor det var som kom förbi! Vi hade förstärkning av fler medlemmar i montern just den dagen, och det behövdes verkligen! Klubben vill rikta ett särskilt tack till alla som kom förbi vår monter och gav oss alla dessa härliga samtal, och tillika ett särskilt tack till de medlemmar som ställde upp och hjälpte till i montern. Tack!

Vi stötte på många sidvagnsåkare som inte är med i klubben – som inte ens kände till klubben – så vi hoppas såklart på att fler hittar till oss nu. Vi är trots allt en intresseförening som arbetar för möjligheten att kunna åka sidvagn, så det ligger självklart i alla sidvagnsåkares intresse att vår röst är en stark röst. Enda sättet att bli en stark röst är att ha många individer samlade under samma paraply!

Det blev inte så värst många foton tagna under helgen (vi hade fullt upp med att prata om sidvagnar hela dagarna!), men ett fåtal foton ligger nu uppe på Bildgalleriet. Direktlänk till det aktuella galleriet har ni här:

MC-mässan 2012

Många saker dryftades under mässan, och här och där så dök det upp önskemål från sidvagnsåkare på saker som klubben kan göra för att underlätta. Såna synpunkter tycker vi om att få! En sak som framfördes specifikt var ett önskemål om att få se exempel på hur infästningar mellan MC och vagn kan se ut. Vi har därför skapat ett bildgalleri för detta, och det finns att tillgå både inne i Bildgalleriet och inne i Teknikhörnans andra kapitel, ”Hur man monterar sidvagnen”. Direktlänk till det aktuella galleriet har ni här:

Sidvagnsinfästningar - exempel

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.