Krystallrallyt!

Det var säkert flera av klubbens medlemmar som gästade Krystallrallyt i år, och själv kan jag bara önska att jag hade kunnat åka dit. Det är lite långt för mig, och framförallt så ligger mitt sidvagnsekipage för närvarande utspritt i delar i min faders garage…

En medlem som är en trogen besökare på Krystallrallyt är Hans Rönnegård, och han har skrivit en mycket fin krönika om årets besök. Ni hittar krönikan på följande länk: http://mctouring.se/krystall-rally-2013/

I övrigt så är våren i friskt antågande och det börjar rycka ordentligt i gas-handen nu! Jag har redan sett motorcyklister på vägarna, och jag själv började ge min solohoj lite välbehövligt underhåll tidigare idag, såhär inför säsongen. På våren är det dock inte bara motorcyklister som blir mer rörliga. Vilt finns det gott om i vårt land, och för den delen inte bara på våren. Klubben vill därför tipsa såväl medlemmar som andra sidvagnsåkare om Älgskadefondsföreningen. Mer information hittar ni här: http://www.algen.se/

Innan jag lägger ner uppdaterandet för dagen vill jag också tipsa om att vi fått en inbjudan från Norsk Sidevogn Klubb till Norsk Jumbo Run 2013 i Bergen, den 31 maj – 2 juni 2013. Informationen finns inlagd i vår träffkalender. Ni vet väl om att ni kan prenumerera på den? Se info om det i föregående inlägg! Direktlänk till träffinfo om Norsk Jumbo Run 2013 finns här: http://sidvagn.se/ai1ec_event/norska-jumbo-run-2013/?instance_id=52

/ Webmaster

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.