Fler av årets sidvagnshändelser inlagda

Nu har kalendern blivit rejält uppdaterad! Känner ni till fler sidvagnsträffar som ni tycker att det borde finnas information om här på sidan? Det gäller kanske framförallt de svenska men även träffar i grannländerna kan ju vara av intresse. Hör isåfall av er till webmaster! (se kontakt)

Visste ni förresten att ni kan prenumerera på vår kalender om ni använder er av Google Calendar, Outlook, iCal eller andra liknande kalenderfunktioner? Under kalendern (antingen här till höger eller inne på vår kalendersida) finns det länkar där man kan göra just detta. Ni får då in alla våra kalender-händelser rakt in i er egen kalender! Jag har inga egna erfarenheter av hur det ser ut i Outlook eller i iCal, men i Google Calendar ser det mycket bra ut, sidvagnskalendern kommer in där med en egen färg.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.