Mini-jumbot i Höganäs genomfört!

Mini-jumbot i Höganäs är nu genomfört, och vår kassör Månika Sager skriver såhär om mini-jumbot:

”Vi anländer till utsatt plats och ställer våra sidvagnar till förfogande för de handikappade som vill åka. Det var 28 stycken som hade anmält intresse. Sedan kör vi några turer i regn och rusk. Efter uppdraget utfört så umgås vi i all enkelhet. Uppstart med rabarberpaj och vaniljsås och kaffe till detta. Sedan övergår vi till en grillkväll och denna utvecklas till en riktigt rolig kväll och glad gemenskap. Dagen efter vaknar vi utvilade och fräscha och intar frukost i ett underbart väder med sol och blåstfritt. Sedan bär färden av hemåt igen och vi kör på många härliga slingriga småvägar hemåt och intar lunchen i ett korvakök som pricken över i-et.”

Det finns också ett nytt galleri inlagt med bilder från jumbot:

Mini-Jumbo 2012 Höganäs

This entry was posted in Jumbo Run - nyheter, Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.